Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Högsommarmojito

(1 kommentar)  
Skriv ut

Rörsocker smakar fylligare än vanligt strösocker och är särskilt gott ihop med jordgubbar och rom. Blir 4 glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kyl fyra låga, vida glas i frysen i en timme.
  2. Lägg en myntakvist i varje glas och krossa (muddla) kvisten lätt med baksidan av en träsked.
  3. Lägg i snoppade och tunt skivade jordgubbar, häll över lime, rårörsocker, rom och is och rör om.
  4. Toppa med sodavatten.

Kommentarer (1)

  • bikbok 7 juli 2009

    Mmmm den låter god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.