Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hönökakor Glutenfria

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Riktigt goda, smakar lite som "vanliga" thekakor (har jag hört)

Ingredienser

Instruktioner

Värm vatten och margarin till 37 grader, blanda med jästen. Tillsätt sirap, salt, 12 dl mjölmix och bakpulver och vispa ihop ca 5 min. Låt jäsa i 20 min. Tillsätt resten av mjölet, vispa igen. Klicka ut smeten, den ska vara rätt lös, klappa ut med lite mjöl till ca 1 cm tjocka kakor. Låt jäsa 30 min till. Grädda i 200 grader, mitt i ugnen, ca 8 min. Klart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maddela62 28 augusti 2010

    Dom här te-kakorna var kanon, var även lättbakta :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.