Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstfin pumpa och morotskaka

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Prova denna läckert saftiga kaka med pumpa och morot. Passar perfekt till kaffet! 3 poäng per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget. Skala och riv pumpa och morötter fint. Rör ner i äggsmeten.
  2. Blanda mjöl, kanel och bakpulver, blanda ner i smeten. Häll i en smord och bröad form, cirka 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen 175 grader cirka 40 minuter.
  3. Blanda kesella, florsocker och vaniljsocker. Ställ krämen kallt.
  4. Stjälp upp den färdiggräddade kakan och låt den kallna. Bred krämen över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.