Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Håkans gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En rätt som en kompis bjudit på och som sedan har blivit en favorit i köket hemma hos oss. Den är god och mycket enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och bryn i olja. Lägg i en gryta.
  2. Skiva löken och tärna baconet och bryn i olja tillsammans med champinjonerna. Lägg ner i grytan med köttet.
  3. Häll lite vatten i grytan och låt puttra ca 15 minuter på svag värme.
  4. Häll i grädde eller/och cremé fraiche, soja och kryddor. Låt puttra en liten stund till. Red av såsen om det behövs.
  5. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.