Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hällbröd utan ugn

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jätte bra bröd som ej jäses. Gräddas direkt i stekpannan ovanpå spisen. Satsen blir ca15 tunna, runda brödkakor.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda filmjölk och bikarbonat först, sedan övriga ingredienser. Rör i hop till en jämn smet. Gräddas i stekpannan på medelhög värme, vänd brödet när det fått lite färg. Ta upp och lägg under bakduk. Servera genast med smör och god ost. Perfekt semester frukost! Överblivna bröd kan sparas ett par dagar i plastpåse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.