Det har jag fått av en god vän till familjen. Det har sedan några år varit favorit brödet hos oss. Saftigt och gott. Den kan även varieras med vad man nu känner för krossade valnötter, rostade solrosfrön, blötlagda linfrö mm
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag kan inte se tiden, men jag har fyllt i det i formuläret. iaf. så är tiden 70 till 80 minuter
hur varmt?????????? kram kerstin
200 grader Jag har skrivit det i formuläret men det vill tydligen inte visas.
200 grader Jag har skrivit det i formuläret men det vill inte visas.
Otroligt gott! Jag hade i 2 dl hackade valnötter och minskade på vetemjölet, det blev saftigt och mycket tuggmotstånd.
kul att se att så många sparar mitt recpet
Bästa brödet jag har bakat på länge till och med dem boende på mitt jobb tycker det är det bästa.
Tack så mycket.....