Mexikanskt!
Lite nyttigare, men absolut godare än vanlig tacos. Limeyoghurten ger en extra syrlig smak som balanserar köttfärsen och salsan.
Instruktioner
- Bryn färsen i lite smör eller olja i en stekpanna.
Tillsätt tacokrydda och vatten och rör om ordentligt.
Koka utan lock i 5-10 min. Smaka av med salt.
- Gör under tiden salsan och limeyoghurten.
- Limeyoghurten:
Blanda alla ingredienserna i en skål.
Smaka av med salt.
- Salsa:
Hacka paprikan och löken samt finhacka chilipepparen och koriandern.
Blanda paprika, lök, chili, koriander, olivolja, vinäger och lime i en skål.
Smaka av med salt. Tillsätt mer chili spice mix om du önskar starkare smak.
- Servera tacofärsen i tacoskal tillsammans med grönsakerna, paprikasalsa, limeyoghurt och ost.
Publicerat den
22 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar