Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig rabarbersaft

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i småbitar och med vatten i cirka 15 minuter, rör inte då blir saften grumlig. Sila och släng rabarberresterna.
  2. Koka upp spadet igen tillsammans med strösocker och citronsaft, låt svalna.
  3. Häll upp saften i tillbringare eller flaska.
  4. Leilas tips!
  5. Servera den gärna iskall med isbitar, garnera med färska jordgubbar eller lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.