Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit kladdkaka med kokos och hallon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Kladdig glutenfri kaka med smak av kola och karamell från vit choklad och rostad kokos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smör och choklad tillsammans på låg värme. Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker och salt, vispa inte. Blanda i mandelmjöl och chokladblandningen.
  3. Häll smeten i en smord och kokosbeströdd form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 minuter. Låt kakan kallna.
  4. Toppa kakan med hallon och siktat florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.