Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och chokladscones

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mums va gott. Snåla inte med hallon och choklad. Ha koll på dem i ugnen, får inte bli för torra.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vetemjöl, salt, bakpulver, socker i en bunke.Tillför smöret. Vispa ägg och mjölk och hacka chokladen i små bitar. Blanda vätskan och chokladen i de torra ingredienserna till en deg. Blanda försiktigt i de frysta hallonen utan att de går sönder. Rulla små bollar av degen, platta till och lägg på bakplåt. Pensla ägg och strö över lite råsocker. Bakas i ugn 250 grader till gyllene färg, cirka 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.