Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och mandelkakor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Saftigt mjuka och försvinnande goda är dessa lättgjorda kakor. Ät dem som de är eller tillsammans med en klick vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa hastigt upp äggvitorna till ett lätt skum. Tillsätt resten av ingredienserna, förutom hallonen, till äggvitan och rör ihop till en jämn smet.
  3. Fördela smeten i mazarinformar eller stadiga muffinsformar. Lägg på hallonen. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 25 minuter. Prova med en sticka om de är klara.
  4. Servera kakorna ljumna med en klick vispad grädde och färska hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.