Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och persikomarmelad

 
Skriv ut

Hemmagjord marmelad smakar alltid godast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär persikorna i stora bitar. Du behöver inte skala dem. Koka ihop dem med hallonen, kanelstänger och socker. Låt puttra i ca 15 minuter.
  2. Dela på vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp marmeladen igen med vaniljstång och frön. Plocka eventuellt upp skalen från persikorna eller låt dem ligga kvar i marmeladen. Samma sak gäller kanelstängerna.
  3. Ta bort stången och häll upp marmeladen på varma och rena glasburkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.