Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon/Blåbärspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Pajen kan även göras glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda fullkornsvetemjöl (eller glutenfri mjölmix), strösocker, nötter och smör i bitar till en smulig massa. Fördela bären i en pajform.
  3. Blanda strösocker och potatismjöl och strö över bären. Smula över pajdegen. Grädda ca 20-30 minuter.
  4. Låt pajen svalna något och servera den sedan med en riktigt god vaniljglass!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.