Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonbål

 
Skriv ut

Varma dagar går det åt mycket saft och läsk. Festligare blir det förstås om man blandar ihop alltsammans till en bål. Då kan man också tillsätta färska bär eller frukttärningar. Vill man bryta smaken något kan man också tillsätta en skvätt vin eller likör.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och skölj hallonen. Blanda saft och vatten. Tillsätt snabbt sockerdricka eller sodavatten, allt efter smak. Blanda med hallonen och rikligt med istärningar. Strö över apelsinrasp och några myntablad och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.