Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonbiscotti

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Fyll kakburken med krispiga och hållbara skorpor. De är goda att knapra på när sötsuget sätter in. Gör dubbelsats på en gång, det kommer garanterat behövas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rör ihop smör och farinsocker. Blanda bakpulver, vaniljsocker och vetemjöl och rör ner det ihop med äggen i smörblandningen. Knåda snabbt ihop allt till en kladdig deg. Smula sönder de frysta hallonen och knåda in dem i degen innan de smälter.
  3. Dela degen i 2 bitar och rulla ut dem till längder, ca 30 cm långa. Grädda längderna mitt i ugnen i 20-24 minuter. Skär dem i sneda bitar, 2-3 cm breda. Lägg skorporna med snittytan uppåt på plåten. Sänk värmen till 175 grader och rosta skorporna 25-30 minuter. Låt dem ligga kvar i eftervärmen om de inte torkat helt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.