Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonchesscake med chokladbotten

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket lätt och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka digestiv och choklad tillsammans i en matberedare och tillsätt det smälta margarinet. Blanda ihop.
  2. Töm ner smulblandningen i en form med löstagbar botten ca 24 cm.
  3. Grädda i 175 grader i ca 10 minuter
  4. Mixa hallonen och blanda ihop resten av ingredienserna till en jämn smet.
  5. Töm ner smeten i det förgräddade skalet
  6. Grädda i 175 grader, ca 40-45 minuter på fals två i ugnen nedifrån. Smeten skall ha "stannat"
  7. Låt kakan svalna ställ kallt. Innan servering dekorera med vispad vispgrädde och minimaränger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.