- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Marängchips toppade med hallon & maräng grädde.
Funkar super med glass.
Instruktioner
- Maränger:
Sätt ugnen på 100 grader.
Vispa äggvitorna pösigt. Tillsätt sedan 1 dl strösocker i taget. Vispa till sockerkristallerna är helt borta. Spritsa sedan ut små tunna plättar på ett bakplåtspapper.
In i ugnen i ca 70-80 min.
- Fyllning:
Vispa grädde och smula samtidigt ner hallonen några i taget till dess att grädden fått en härligt rosa nyans. Rör eventuellt ner söndriga maränger och sockret.
- Spritsa eller kleta grädden på 2 chips och sätt sedan dom på varandra och avsluta med ett chips som lock.
- Riv eventuellt citronskal eller dekorera med annat som mynta.
Publicerat den
14 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar