Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonglasspaj

(1 kommentar)  
Hallonglasspaj Hallonglasspaj
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Detta var väldigt gott tyckte barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda kexsmulorna, sirapen och det smälta matfettet. Tryck ut degen i en pajform.
  2. 2. Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt.
  3. 3. Mosa hallonen. Blanda med hallonsaften och kesellan och blanda ner i äggsmeten.
  4. 4. Vispa grädden i en annan bunke. Vänd ner grädden i bärsmeten. Häll upp i pajskalet och ställ i frysen i minst 5 timmar.
  5. 5. Ta ut hallonpajen ca 30 minuter före serveringen. Garnera med hallon och citronmelissblad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 30 december 2012

    Har just gjort denna till morgondagens nyårsfirande och det verkar lovande:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.