Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Små söta och goda kakor, påminner lite om hallongrottor men med en underbar geisha i mitten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop smör och socker. Blanda vetemjöl, marsanpulver och bakpulver i en egen skål, tillsätt detta till smeten. Fortsätt vispa tills smeen bildar små "kulor" och blir lätt att rulla. Rulla till bollar och placera i formar, förslagsvis småbrödsformar. Tryck till en fördjupning i varje boll. Grädda kakorna i mitten av ugnen, 175 grader, ca 20 minuter, Hacka geishan och låt denna smälta i vattenbad. När kakorna gräddats klart skedar du upp lite geishachoklad i varje fördjupning.
  2. Låt stelna i kylskåpet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.