Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Dessa lättbakade kakor blir uppskattade varje gång jag serverar dem.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Sätt ut småbrödsformar i papper på 2 plåtar. Rör matfett och socker poröst. Arbeta in mjölet blandat med marsánpulver och bakpulver. Rulla ut till 4 längder och dela varje längd i 10 bitar. Forma runda bollar och lägg i pappersformarna. Gör en fördjupning i varje kaka med tummen och lägg i en klick hallonsylt. Grädda mitt i ugnen i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.