Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkaka med choklad och chilisting

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Vem älskar inte kladdkakor, jag gör i alla fall det... Det här är en variant med en liten chilitwist

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret i en kastrull, hacka chokladen och rör ner i det smälta smöret.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, tillsätt mjölet omväxlande med chokladkrämen.
  3. Tillsätt hallon och chili. Häll smeten i en smord ugnsform, ca 24 cm i diameter, med löstagbar kant. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 min. Den ska vara smetig i mitten.
  4. Toppa med hallon och eventuell mynta vid servering. Lite vispad grädde är också gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.