Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonkompott med mascarponefluff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sötsyrlig och lättlagad hallondessert toppad med fluffig mascarpone.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hallonen i en kastrull och tillsätt socker och citronsaft. Låt koka ca 2 minuter. Fördela kompotten i glas och låt kallna.
  2. Dela ägget. Vispa äggvitan till fast skum. Vispa äggula, socker och citronskal fluffigt. Rör i mascarponeosten och vänd i äggvitan.
  3. Fördela fluffet på kompotten. Hacka nötterna och strö dem över desserten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.