Hallonmoln

En av familjens favoriter.

Ingredienser

225 g färskost, kvarg eller Philadelphia
85 g socker
1½ dl vispgrädde
225 g hallon färska eller tinade (extra färska för dekoration)
15 g gelatinpulver eller 4 blad
1½ dl vatten

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
409
Sparat:
14

Gör så här

Lägg färskosten i en skål och rör i socker och grädde lite i taget. Lös gelatinet i vattnet enligt paketets anvisningar och blanda i. Vänd ner hallonen och häll alltsammans i en kransform.

Kyl tills det har stelnat och stjälp upp. Det går lättare om man lossar med en kniv runt kanten och snabbt doppar formen i varmt vatten.
Fyll gärna mitten med färska hallon.

Man kan också utesluta gelatinet och vända ner vispad grädde, men då går desserten inte att stjälpa upp.

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.