Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse med chokladlock

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En jättegod dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitan till hårt skum.
  2. Vispa grädde och socker.
  3. Blanda hallonen med det uppvispade samt hallonlikören.
  4. Häll i små glas.
  5. Låt stå i frysen för att stelna.
  6. Gör under tiden chokladlocket: Smält chokladen i grädden och låt svalna. Skeda upp på moussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.