Serveras gärna med en klick vispad grädde på toppen, som en bakelse.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i äggvispet. Tillsätt smör, citronskal och citronsaft. Rör ihop, vispa inte. Vänd till sist ner hallonen.
- Bottna formarna med en klick smet, därefter 1 tsk vaniljkräm. Fyll på med smet så formarna är fyllda till drygt hälften. Toppa med ett fint hallon.
- Grädda i mitten av ugnen, 200º, ca 15 minuter. Känn med sticka.
- Låt svalna och sikta över florsocker. Serveras gärna med en klick vispad grädde på toppen.
Publicerat den
28 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Nästa besök Thomas
Väldigt goda muffins! Hade dock ingen vaniljkräm hemma så jag improviserade med chokladpudding istället och det blev gott det med!
Bra recept!
Gjorde dessa idag. Använde mig utav björnbär istället. Det blev oxå gott. Jättegoda blev dom. Maria
Riktigt gott :)
kan dom frysas?
De kan frysas men garnera dem med florsocker efteråt!
Jättegoda muffins, hade dom på kalas i helgen och dom blev väldigt uppskattade och det gick bra att ha dom frysta innan/Karin