Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpärlor

 
Skriv ut

Tradionella västerbottniska kakor med åkerbär men detta recept är med hallonsylt i stället. Lättillgängligt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och blanda ner i sockret, tillsätt mjölet och den hackade mandeln.
  3. Rulla degen till bollar och gör en födjupning i varje.
  4. Doppa i det uppvispade ägget och sedan i mandeln. Lägg sylt i fördjupningen och grädda i 10-12 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.