En god hallonpaj till vaniljsås, grädde eller glass.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegod paj.Jag gjorde dubbel sats. Tack för ett gott recept.
Jag använde frysta hallon, gick jätte bra. Lite syrlig paj serverade den med vaniljglass till. Grabbens kompis tyckte inte riktigt om hallonen med det knapriga täcket försvann snabbt i munnen.
Den var jättegod gjorde den på min pojkväns kalas får en femma av mig!! Hade i smör istället för margarin. Jag kommer göra denna flera gånger mvh/Evelina
Helt fantastiskt god paj! Hunnit göra den två gånger redan och det blev succé båda gångerna. Använde blåbär den ena gången och det fungerade utmärkt även det.
Jättegod och knaprig. Kommer absolut att göra den igen. Jag hade råsocker och bytade ut en del av det vanliga sockret med. Mer knaper..
Jätte god, har blivigt en riktig favorit, använder lönnsirap istället för socker i täcket, häller på den efteråt
Jättegod paj, denna kommer jag göra många fler gånger! Tack!
Enkelt och snabbgjort. Lite extra socker på bären tyckte barnen behövdes!
Lite för mycket socker i receptet. Jag strödde 1,5 msk över hallonen och ungefär 5,5 msk i "havresmeten". Underbart gott blev det också!
Mycket god men samtidigt lätt och snabb att göra!
Täcket kan användas till anda bär och frukter. ex äpplen blåbär körsbär jordgubbar. Till mera vattniga bär till sätter man potatismjöl på bären så b lir de stelare.
Hej! Bjöd på din dig goda paj till kaffet, den blev inget kvar pajformen. Kommer att göra den igen.En 5 poängare
Gjorde med lingon (+sirap). Gott och enkelt