Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Världens enklaste paj som är både söt och syrlig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen i en skål.
  2. Tillsätt ägget och rör samman allt till en smulig deg. Lägg hallonen i en pajform och smula degen över bären.
  3. Ringla lite margarin över. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min eller tills den har fått fin färg.
  4. Serveras med vaniljglass eller vaniljsås!
  5. Bären kan med fördel bytas ut mot vilken annan frukt som helst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.