Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En fantastisk paj med smak av svensk sommar! Byt ut hallonen mot blåbär, björnbär eller vad du har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg hallonen i en ugnssäker form. Strö över rårörsocker och potatismjöl.
  3. Blanda rårörsocker, dinkelflingor, solroskärnor och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandningen till en smulig deg. Smula degen över bären. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
  4. Servera med vaniljsås, glass eller vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.