Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpaj med frasigt täcke

 
Skriv ut

Det här en underbart god hallonpaj med fräscha smaker. Kombinerade med en precis lagom sötma och flera härliga konsistenser! Servera den gärna ljummen tillsammans med kall äkta vaniljglass eller vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskal: Blanda snabbt ihop till en slät deg. Förslut i plastfolie och låt vila i kylen minst 30min. Tryck ut pajdegen i en form och förgrädda ca 10 min i 200°c. Låt svalna.
  2. Fyllning: Blanda alla ingredienserna till fyllningen och födela över pajbotten.
  3. Fras: Rör ihop havregryn, smör och socker i en kastrull på medelhög värme tills det blivit lite lätt frasigt. Strö det över fyllningen och grädda pajen i 200° ca 20-25 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.