Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpannacotta med björnbärssås

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Många portioner, passar till bröllop, fest menyer m.m. Underbart god dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i vatten. Sjud grädde, 2 dl socker, mjölk och hallon. Vispa så att hallonen krossas. Krama ut vattnet ur gelatinbladen, vänd ner dem i den varma gräddblandningen. Häll sedan i portionsformar, kyl i kylskåp.
  2. Såsen: Koka samman 3/4 dl socker och vatten. Blanda sedan i björnbären och grappan, låt koka till lagom konsistens. Passera genom tät sil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.