Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonpannkakor

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det går även bara att använda färdigmalt havremjöl. En deciliter havregryn motsvarar en deciliter havremjöl.

Ingredienser

Instruktioner

Kör havregrynen till ett fint mjöl med hjälp av en mixer. Blanda äggen och mjölet. Häll i mjölken och en gnutta salt och rör till en jämn smet. Blanda ner några av hallonen i smeten. Stek två till tre små pannkakor i en liten teflonpanna. Servera med resten av hallonen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.