Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsorbet.

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ljuvlig sorbet som bara smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Tina hallonen. Kör dem i en mixer tillsammans med 1 dl vatten och florsocker till en slät pure. Passera genom trådsil i en bunke, så slipper du kärnorna. Rör ner glykosen ordentligt. Fördela sorbeten i små formar. Ställ in i frysen. Rör om då och då ungefär en gång i halvtimmen. Efter 3 timmar är sorbeten klar. Servera eller dekorera med vackra bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.