Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsvisstårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Direkt från frysen till bordet

Ingredienser

Instruktioner

Vispa vaniljsåsen hårt och rör sedan i hallonen. Varva hallonsmet och maränger i en rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar. Lägg upp glasstårtan på ett fat. Garnera med hallon.

Kommentarer (1)

  • ullabernt 28 februari 2008

    Jättegott! Enkel och snabb tillagning! Receptet vidare till vänner efter födelsedagsfest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.