Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi- och grönsaksburgare

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En otroligt smakupplevelse är dessa biffar med alla goda tillbehör! Burgarna är inte helt lätt att steka men resultatet är gudomligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till dressingen i en skål.
  2. riv zucchini, morot och halloumi på ett rivjärn. Hacka myntablad. Lägg rivet och myntan i en skål och rör om så att allt blandas. Hetta upp en stekpanna med olivolja på medelvärme.
  3. Forma burgarna med händerna genom att pressa ihop blandningen hårt mellan handflatorna och låt överflödig vätska rinna ut från grönsakerna.
  4. Stek burgarna tills osten har smält och binder ihop grönsakerna. Tryck ihop och forma burgarna medan du steker dem gyllene - de är ganska svår stekta.
  5. Servera burgarna i ett stort kålblad med en klick tahinidressing, skivad avokado och en sked syrade grönsaker. Garnera med ärtskott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.