Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumiburgare med koriandercréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En oerhört god burgare som får sällskap av två färgglada såser. Snåla inte med ostmängden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koriandercréme: Lägg äggulor, citronsaft, dijonsenap och koriander i en matberedare och starta mixern. Tillsätt rapsoljan droppvis under mixningen och fortsätt mixa tills det bildas en tjock kräm. Smaka av med salt.
  2. Tomatsalsa: Klyfta tomaterna. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda tomater, chili, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och låt marinera några minuter.
  3. Pensla halloumin med olivolja och grilla på direkt värme ett par minuter på varje sida tills de får en fin grillad yta. Dela och grilla bröden.
  4. Montera ihop burgarna med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.