Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumiburgare med sommarsalsa

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Så otroligt gott med den salta och lite gnissliga osten till en frisk jordgubbs- och granatäppelsalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär halloumin i 1 cm tjocka skivor och ringla över oljan.
  2. Salsa: Snoppa och skär jordgubbarna i mindre bitar. Halvera och gröp ur kärnorna ur granatäpplet, ta bort alla vita hinnor. Kärna ur och finhacka chilin. Finhacka myntan. Blanda jordgubbar, granatäppelkärnor, chili, mynta, olja och salt.
  3. Grilla osten på båda sidor tills den fått fin grillyta, ca 5 minuter på varje sida.
  4. Servera den nygrillade halloumin i bröd med salsa och barbecuesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.