Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumipanerad kycklingfilé med baslikarisotto och tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Super gott

Ingredienser

Instruktioner

Tillagning av recept: Rör samman vetemjöl, ströbröd, den rivna osten och ägg i en skål och krydda med salt och peppar. Panera kycklingfiléerna och stek dem till dess att de fått en gyllenbrun färg och flytta sedan över dem till ugnen i 10 minuter i 180 grader. Tomatsås Lägg vitlöken, löken och morötterna i en kastrull med olivolja och bryn dem till dess att de fått färg. Tillsätt tomaterna och basilikakvistarna, salta och peppra och låt sjuda i ca 30 minuter. Rör sedan såsen i mixer i några minuter. Risotto Fräs schalottenlöken i en kastrull med smör. Häll i riset, rör om och tillsätt vatten, vitt vin, salt, peppar och basilika. Låt sjuda på svag värme. När riset är klart rör ner matlagningsgrädde och parmesan och låt koka ihop.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 27 oktober 2012

    Mkt god,trots att jag tycker hallomi är gummiaktigt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.