Halloween mat recept

Laddar...
Din sökning gav 1062 träffar

Cappuccinorutor med pekannötter

De här rutorna är mina absoluta favoriter. Mandel, osaltade jordnötter och valnötter går också bra att använda till dessa rutor. Rutorna får en amerikansk touch med jordnötter i kakan.
Mintklubbor

Gott till en kopp te! Man kan också dekorera klubborna på många olika sätt, som att krossa till exempel karameller och lägga runt träpinnen där du ska hälla smeten, och då kommer det att vara karamel..Örtsmör

Gott att ha i frysen och bara ta upp till de grillade köttbitarna, smälter fint och ger god smak. Kan även användas på bakad potatis eller smält över färskpotatis.
Hjärtegoda glaserade hjärtan

Dessa söta små petits fours är mycket lätta att baka och kan dekoreras på en mängd olika sätt. Satsen är lagom till en långpanna. De fina små bruna pappersformarna kan man hitta på Panduro.Saté

Indonesiska, marinerade grillspett. Tips! Såsen kan kokas 8-10 min under tiden som spetten grillas, om du vill ha en lagad sås.

Äppelmazariner

Gluten och laktosfritt. Mycket goda och lite lyxiga mazariner med äppelfyllning. Supergoda, tillhör det recept som jag gjort mest till pojkarna.


Pistagekaka i långpanna

Det ursprungliga receptet är till rund form. Till liten långpanna eller lasagneform har jag gjort dubbelsats. Enkel sats i brownieform.