Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloweenkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Halloweenkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Blanda i äggen ett i taget. Sikta ner mjöl och bakpulver och blanda smeten. Vänd ner rivet apelsin- och citronskal i smeten. Fyll smeten i 2 smorda runda springformar (med hål i mitten).
  2. Grädda kakorna i 175 º varm ugn i 45 minuter. Blanda 50 g mjukt smör, 2 tsk vaniljsocker, kesella och florsocker. Färga krämen orange med lite gul och röd hushållsfärg.
  3. Till sist: Låt kakorna svalna och ta ut dem ur formarna. Jämna till kakornas kant upptill så att de blir platta. Lägg samman två kakor med skärytorna mot varandra. Bred på den orange krämen. Garnera som ett pumpahuvud med Smarties och fyll hålet i mitten med Smarties.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HalloweenSpecial 15 maj 2010

    För j*vla cool asså ;) Testade den på dotterns halloweenfest och alla bara "Wow! Hur har ni gjort den?" eller "Kan jag få en bit???" Och föräldrarna dräglade över receptet! Hahahah, den blev RIKTIGT lyckad <3 Tack för ett bra recept med mycket beröm tillhörande :D Kramar HalloweenSpecialaren ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.