Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad gräddbräserad makrillfilé med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Leif Mannerströms goda makrillfilé är sagolik. Prova! Snabbt går det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mjöla och stek makrillfiléerna i smör tills de får fin färg på bägge sidor. Häll i grädden i stekpannan och låt koka ihop lite. Smaka av med citronsaft, salt, peppar, hackad dill och gräslök.
  2. Rensa och skölj spenaten. Strimla purjolöken. Fräs i smör i en kastrull. Salta och peppra.
  3. Servera den gräddbräserade makrillen på spenaten i en djup tallrik och garnera med en citronklyfta. Servera eventuellt kokt färskpotatis till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.