Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad Kobe-biff med råstekt potatis

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kobe-biffen har kommit till Sverige, åtminstone till vissa storstadskedjor som ICA Metro. Den är så marmorerad och god som ryktet säger, men även med de priser som svensk filé nu har är priset för dyrt. Anrättas enklast möjligt i smör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rumstemperera och peppra (nymalen svart, nymalen vit) köttet. Bryn i smör så den får yta men fortfarande är rosa eller röd. Salta.
  2. Servera råstekt tärnad lökpotatis till och kanske en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.