Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrade pilgrimsmusslor med grön sparris och balsamicocream

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och lätt förrätt. Dessutom väldigt GOD!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i 3 minuter. Ta upp och lägg i iskallt vatten.
  2. Skala och finhacka schalottenlöken och fräs den tillsammans med bacon och vitlök i lite smör. Lägg i sparrisen och vänd runt. Tillsätt persilja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Halstra musslorna i en het panna med olja i cirka 1/2 minut på varje sida.
  4. Arrangera snyggt på tallrikar och droppa över balsamicocream Servera bums.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.