Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronmousse med granatäpple

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Recept från Buffé nr 2 2011

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att alla ingredienser är rumsvarma. Vispa ihop mascarpone, crème fraiche och lemoncurd. Blanda i citronjuice.
  2. Knåda granatäpplet mot ett hårt underlag så det knastrar. Dela det mitt itu och pilla ut kärnorna med en gaffel.
  3. Fördela moussen i glas, toppa med rivet citronskal och granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.