Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris- och svampomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Omelett är gjuten snabbmat. Här är det en vårkrispig omelett och välj gärna färsk sparris. 360 kalorier per portion 27 g fett 21 g protein 7 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt av den nedersta, frasiga delen på sparrisen. Fräs sparrisen i 1 msk smör och 1 krm salt ca 3 minuter (eller enligt anvisning på förpackningen) Lägg åt sidan. Ansa och skär svampen i mindre bitar, stek den i 1 msk smör och krydda med 1 krm salt, lägg åt sidan.
  2. Vispa ihop ägg, mjölk, peppar och 1 tsk salt. Stek 4 små eller 2 stora omeletter i oljan. Använd gärna två stekpannor. Ansa och strimla rucolan. Toppa omeletterna med sparris, svamp och rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.