X

Hamburgare ägg recept

Laddar...
Din sökning gav 213 träffar
Hamburgare med mozzarella och pes..

Helt galet god hamburgare. Faktiskt den godaste jag någonsin ätit. Jag är egentligen inte så förtjust i hamburgare men denna smakar helt sagolikt. Jag var tvungen att göra dem två dar i rad och nu til..

Hamburgare som luras

Luras? Ja, för ingen jag bjudit på dom här hamburgarna har ens misstänkt att dom inte innehåller ett gram köttfärs. Receptet är en lätt modifierad version av Alison Holsts originalrecept. Hon är sedan..Hamburgare med pitabröd

Själv tycker jag att hemmagjorda hamburgare är det godaste som finns. Sen jag började med mina egna så kan jag inte äta några färdiga. Gott med sallad, tomat, lök eller liknande till.


Hemmagjorda Hamburgare

Hemmagjorda hammburgare är godare och man har koll på vad man har i sina hamburgare. Förstek dom ca 1 min före grillen då fastnar inte smeten på gallret lika lätt. Ett bra tips om man grillar köttfär..

Nyttiga hamburgare à la dinkelbrö..

Ett nyttigare alternativ till "vanliga" hamburgare! Dessa är riktigt goda och mättande! Man kan köra biffarna enbart med grönsakerna och dressingen. Men jag har piffat till dessa med "Dinkelbröd me..