Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julburgare med rödkål och julskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Här kommer ett ypperligt recept på en ”julifierad” hamburgare. Med grov senap, krämig julost, rödkål och inte minst ett par tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka kan vi lova att till och med tomten kommer till mathimlen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Strö på mortlad kryddpeppar på burgarna och stek dem i rapsolja
  2. 2. Lägg på julosten på burgarna i stekpannan så att osten smälter lite
  3. 2. Servera julburgarna i hamburgerbröd och toppa med Scan Rapsgris julskinka, grov skånsk senap, rödkål och salladsblad.
  4. 3. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.