Ett recept på hamburgare som slår allt!
Servera med aioli och grillat färskt bröd.
Instruktioner
- Hacka löken fint och sautera i pannan tills den mjuknar.
Lägg färsen i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med chilin, salt och peppar. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare.
- Dela tomaterna i mindre bitar. Skiva paprika och chilin. Värm en stekpanna med olivolja, strö i socker och fräs vitlök, paprika och chili.
Häll i tomater, persilja, citron och pasta och rör om, låt koka på svag värem några minuter.
Krydda med salt och peppar och tillsätt vinäger.
- Servera hamburgarna på rostat bröd, med färsk ruccola, lök och tomater. Vill man så är det aldrig fel med pommes och en god Aioli.
Publicerat den
30 augusti 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gjorde burgaren, smällgott med cognac!