Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgare på högrev och sidfläsk med fetaoströra, picklad rödlök och BBQ.sås

 
Skriv ut

Kombinationen högrev och sidfläsk i dina hamburgare är en riktig fullträff. Saftiga och med fint rökig smak gör de succé på grillen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor och lägg i en skål. Koka upp ättika, socker och vatten och häll över rödlöken. Ställ svalt.
  2. Mosa samman ingredienserna till fetaoströran med en gaffel. Ställ svalt.
  3. Mät upp alla ingredienser i en kastrull till BBQ-såsen och låt sjuda på medelhög värme ett par minuter. Smaka av med salt. Ställ åt sidan och låt svalna.
  4. Blanda högrevsfärsen med sidfläsket. Salta och peppra och forma till 4 stora biffar. Grilla på båda sidorna till önskad stekgrad, gärna lite rosa i mitten.
  5. Montera dina burgare med bröd, sallad, en skiva äpple, gurka, fetaoströra och picklad rödlök. Toppa med BBQ-sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.