Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungspicklad rödlök

 
Skriv ut

Passar till pulled pork, skinkmacka, tacos, i hamburger och även till wokade nuddlar. Färgen på lagen blir lite konstig men smakar jätte gott! Obs! Det är inte honung i lagen på bilden!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödlöken, dela den och skär den sen i strimlor. Blanda ihop vinäger, olja, honung och svartpeppar i ett glas eller burk och tillsätt sedan löken. (Om det är svårt att få honungen att blanda sig så håll glaset eller burken under varmt vatten i några sekunder och skaka om några gånger). Skaka ihop och låt stå i kylen minst 20 min men det blir godast om det får stå till dagen efter.
  2. Servera som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.